Nov 25, 2007, 1:37 PM

Мълчиш 

  Poetry
1054 0 10

Мълчиш. Очите ти са празни,

празни в своето красноречие.

А времето в теб говори,

отмерва с безразличие абсурда.

Как ще кръстиш този ден?

 

Мълчиш. Очите ти са обляни,

обляни от прилив на море.

Вълните стават все по-големи -

рушат брега.

Как да кръстиш нещо неродено?

 

Мълчиш. Очите ти са слепи,

слепи привикнали с тъмнината.

А времето в теб говори,

празно в своето красноречие...

© Любопитко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??