Мъничка сълзичка
Мъничка сълзичка
рисува копнежите ми.
Тихичко капва на устните ти
и те целува, целува, целува
с топлата си нежност.
Докосва те със страст,
ласкаво шепти името ти,
иска те, цялата е желание.
Мъничката сълзичка е моята обич
и иска теб, само теб...
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Всички права запазени