24.08.2022 г., 10:40 ч.

Мър-мър-мърморанки 

  Поезия » Хумористична
255 1 6

 

Жените са големи мърморанки,
по нервите ни пилят с маникюри,
но също със това така са сладки,
че ни превръщат от мечоци, във сладури.

Търпим ги, че такава са порода -
По всички теми с мнението верно,
дори когато казват, че таван е подът,
или, че бялото е чисто черно...

Не спират да мърморят, да мърморят -
Не оди в кръчмата, я изхвърли боклука...
От на съседа по-голям е твоят....
Абе мъка, мъка, мъжка мъка...

А ние си мълчим и ги не слушаме,
и сякаш вятър брули ни ушаците -
Обичаме си само онуй гукане,
което чуваме най-често на матраците...

 

20.05.2022.
 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??