21.03.2019 г., 8:44 ч.

Мърморан 

  Поезия » Друга
291 4 5

Мърморан мърмори,

пак е недоволен.

С всеки срещнат спори,

май е малко болен.

 

Някой пак му пречи,

някой го смущава.

Дърпа дълги речи,

как ще съжалява.

 

Нещо пак го дразни,

нещо му тежи.

Хвърля думи празни,

как ще отмъсти.

 

Мърморан мърмори,

пак е неразбран.

Нека си мърмори,

затова е Мърморан.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??