26.04.2006 г., 4:28 ч.

Mъртва 

  Поезия
667 0 1

Дори и да умирам пак ще те обичам
и ще протягам за прегръдка двете си ръце,
ще съм в гроба аз ти няма да ме виждаш,
но ще копнееш безумно за мойто сърце.

Ще бъда твоят ангел хранител,
ще те следвам дори накрай света,
ще те защитавам от лошите хора
и няма да има за тебе тъга.

И винаги ще има връзка между нас,
граници за обичта ни няма в този час
и макар да съм мъртва, а ти да си жив,
душите ни ще са изпълнени с пламъка див.

Дивият пламък във наште сърца
ще напомня силата на любовта
и дори в гроба мъртва да лежа,
тихо ще шептя с гласа на любовта!

И ти ще ме чувстваш жива,
ти ще чувстваш моята любов,
която безсмъртна ме прави,
за да съм с теб цял живот!!!

© Яна Келорска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??