26.01.2011 г., 13:16 ч.

Мъртви цветя 

  Поезия » Философска
533 0 1

"Мъртви цветя"

Мъртви цветя,
млади убийци -
палачи на красиви мечти.

Следи във съня,
грозни старици -
кошмарни слуги на Смъртта.

Слепи прозорци,
черни стени -
там аз видях блед човек да виси.

Изгниващи мисли,
болка и прах -
продавач на отдавна изтлели надежди...

*                 *                   *

Греховна наслада отрови сърцата
и в млади убийци узря,
без милост отскубна и стъпка цветята
и плъзна навред по Света...

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??