9.07.2008 г., 8:56 ч.

Мъртви половини 

  Поезия » Любовна
876 0 1

Мъртви половини

 


Стяга примка за душата

с адска сила дяволът рогат.


Вулкан от черни птици изревава,

кръвта вля се във вечен кръговрат.


Стрела от пъкъла прониза ни сърцата,

коварно забила се уж в случаен адресат.



Любовта ни свята, тъй отвяна

от пожарите в отвъден свят,

на обаятелното зло засити

за миг вечния му глад...

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??