Не ме интересува жив ли си в този миг!
Не ме интересува! За мен отдавна мъртъв си!
Все ми е едно какъв е живота ти...
Ти не заслужаваш дори омразата ми!
Приказки за любовта вече не жадувам!
А ти си само мрак... От мъртви не се страхувам!
Я се погледни! С чар не ще ме купиш.
Спреш ли пак до мен, целта не ще улучиш!
Стига ме мъчи! За обич не говори!
Чувства искаш ли? Омраза давам ти....
© Гергана Георгиева Всички права запазени