9.08.2006 г., 13:52 ч.

На 100 години разстояние 

  Поезия
627 0 7


На 100 години разстояние
един от друг.
Сърцата ни копнеят да са заедно.
Разкопчили съмнението, че не се обичаме,
напук
градим стени.
На крачка разстояние.
А зее времето пропуснато.
Трепери по сама любов.
И моята.
И твоята.

© Румена Румена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??