6.09.2023 г., 22:10 ч.

На...... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
403 0 0

Забави! Забави времето ,моля те!
Забави бурния му бяг
Нека поне за миг да сме заедно,чу ли ме,
а не непознати, на различен бряг.

Забави времето, моля те!
И погледни -в мен,в сърцето
там има любов,тя търси те
а сърцето иска да е от тебе заето.

И когато си тръгваш,моля те
не казвай Сбогом,красавице моя
за да не изпусна в мрака дирите
на твоето съвършенство покоя. 

© Емил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??