2.09.2008 г., 12:20 ч.

На А. 

  Поезия » Еротична
838 0 2
В горещо безсъзнание
измислените ми устни
те търсят, без мое знание,
и искат в мен да те допуснат.

И мокрите ми пръсти,
ровещи за изкушения,
през дрехите ми пъстри,
те водят като видение.

И потъва в мене
докосване измислено
от ръце отдалечени,
но в мислите изписани.

Поведена в безкрая,
все по-бързо се отвеждам,
без да говоря, мисля или зная,
препускам към оазисни надежди.

Задъхана в илюзия пулсираща,
премрежват се очите в бързината.
Усещам го, идва раздиращо -
и миг, докосване, и дъх, и отпечатък.

Тресе света ми и избухва,
пулсира, пари и крещи,
и после свито в мене рухва,
и казва "Отвори очи!".

Отварям ги. Задъхана в безкрая,
на фокус ми е само твоето лице.
Обещах си да си просто средство на оргазми да си поиграя,
но в този миг разбрах, че ще си повече за мен.

02.09.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубава динамика! Кара да се вплетеш в редовете!
  • Мммм...Много добра еротика!Харесва ми!И аз имам една с един художник.Хубаво е да се пише еротика,продължавай в същия дух!!!
Предложения
: ??:??