29.01.2013 г., 15:25 ч.

На Ана 

  Поезия » Любовна
623 0 1

 

Твоите красиви очи

накараха сърцето да подскочи,
твоите красиви очи
накараха тялото към теб да се насочи.
 
Твоето прекрасно лице
ме прави много щастлив,
твоето прекрасно лице,
ме прави податлив.
 
Ох, колко си красива,
колко прелест има в теб,
ох, колко си красива,
искам аз да бъда с теб.
 
Направи живота ми прекрасен,
винаги ще ти бъда благодарен.
Във вярност ти се вричам.
Аз безкрайно много те обичам!

© Светлозар Косев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??