13.11.2010 г., 10:20 ч.

На бас, че е бил готин 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Къде си го видяла, подскажи!
Дали е след тебе погледнал тогава,
дали е харесал твоите очи
и е решил, че с теб ще се забавлява?

Докато те е гонил за телефона,
усетила си, как Земята за миг спира -
бил облечен по последна мода
и еротични мисли в тебе провокирал...

Първите му думи още в тебе кънтят,
колко си била сладка, красива и мила!
Искала си още тогава те да разберат,
че си го взела, че си го покорила!

И с усмивка си дала финалния знак -
че искаш с него за дълго да бъдеш.
Сякаш си била първата в  целия свят,
която за този тип иска да се омъжи!

И нямаш си и идея кой това е бил,
стига ти само това как е изглеждал -
дали с теб ще е груб, дали ще е мил,
дали като мъж ще бъде надежден...

Какво да ти говоря, след всичко -
ти просто винаги ще си такава.
И странно защо ще си го обичала,
на бас, че е бил готин тогава...

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??