15.10.2011 г., 9:18 ч.

На Бебка 

  Поезия » Любовна
904 1 3

Бледо небе светлина

през прозорец над мене

процежда.

Утринно сънени, очите

се с обич едно друго

вглеждат...

 

 

 

 

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??