Oct 15, 2011, 9:18 AM

На Бебка 

  Poetry » Love
905 1 3

Бледо небе светлина

през прозорец над мене

процежда.

Утринно сънени, очите

се с обич едно друго

вглеждат...

 

 

 

 

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??