3.03.2011 г., 22:14 ч.

На безразлична се правя 

  Поезия » Любовна
745 0 1

 

 

На безразлична се правя,

когато те срещна.

Носа си виря и

маска си слагам насреща.

 

В теб доверие загубих,

не ми ли личи?

Какво, че се усмихвам,

щом сърцето мълчи.

 

Разочарование

и болка ти ми причини.

И сега те гледам,

гледам те с други очи.

 

Болката стихна,

но една илюзия умря.

Даже не зная

мога ли с теб да продължа.

 

Болката стихна,

но помръкна в мене светът.

Защото загубих,

загубих не теб, а любовта.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Честит Празник, мила Лилия!
    бъди здрава и щастлива...усмихни се,
    светли пролетни дни ти пожелавам...с обич.
Предложения
: ??:??