9.02.2008 г., 10:05 ч.

На Бог благодаря 

  Поезия » Любовна
661 0 21
Рови, рови, още по-надълбоко,
необятно е моето сърце.
Разбивай, съшивай до болка,
бъди любопитно дете.
Попитай кафевите ми очи,
колко сълзи ще пролеят.
Утрешният ден не ще боли -
заради теб ще оцелеят.
Нагърбвай ме с големи грижи,
не съм вече нежна жена.
От вчера безвъзвратно промених се
и от мен си отиде пролетта.
Милвай вечер моите ръце,
напукаха се от толкова труд.
Но силно е моето сърце,
няма да те изоставя и ще бъда тук.
Викай ме, когато имаш нужда,
и ще те сгрея с любовта.
Богата съм и от нея преливам –
благодаря на Бог за това.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??