23.01.2008 г., 10:04 ч.

На бой! 

  Поезия » Философска
515 0 6
Нарисувах си
                       очите -
големи и изписани
със вежди като
лястовичите крила.
Нарисувах си уста -
оформена и чувствена
с контурите на роза.
Нарисувах си скули -
оранжево-арабски
                         блясък
им вдъхна бронзовия
                      си загар.
Гримирах се.
Напудрена и
ухаеща на къпинов
                     йогурт,
излязох да се бия
със съдбата!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??