Jan 23, 2008, 10:04 AM

На бой! 

  Poetry » Phylosophy
519 0 6
Нарисувах си
                       очите -
големи и изписани
със вежди като
лястовичите крила.
Нарисувах си уста -
оформена и чувствена
с контурите на роза.
Нарисувах си скули -
оранжево-арабски
                         блясък
им вдъхна бронзовия
                      си загар.
Гримирах се.
Напудрена и
ухаеща на къпинов
                     йогурт,
излязох да се бия
със съдбата!

© Ая Цонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??