26.11.2010 г., 10:35 ч.

На брат ми 

  Поезия
1124 0 1


Караме се с тебе, знам,

наричаме се с думи хиляди,

но нещо сякаш винаги крепи ни,

усмивки слага на нашите лица

и връща топлотата в нашите сърца!

Всеки ден сме диви,

а после щастливи, дори малко нетърпеливи!

В миг влудяваме се двама,

а после смеем се, сякаш до забрава!

В тези мигове щастливи

вижда се тогава нашата любов.

И знам, че винаги ще бъдеш ти до мен,

както аз ще те подкрепям ден след ден!

© Илона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??