Караме се с тебе, знам,
наричаме се с думи хиляди,
но нещо сякаш винаги крепи ни,
усмивки слага на нашите лица
и връща топлотата в нашите сърца!
Всеки ден сме диви,
а после щастливи, дори малко нетърпеливи!
В миг влудяваме се двама,
а после смеем се, сякаш до забрава!
В тези мигове щастливи
вижда се тогава нашата любов.
И знам, че винаги ще бъдеш ти до мен,
както аз ще те подкрепям ден след ден!
© Илона All rights reserved.