11.02.2018 г., 10:28 ч.

На брега на твоята любов 

  Поезия
508 0 1

На брега

на твоята любов

до дъно себе си събличам

и бавно влизам.

Нося само ненаписан стих.

Не ме е страх,

надявам се да стигне.

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??