11 февр. 2018 г., 10:28

На брега на твоята любов 

  Поэзия
511 0 1

На брега

на твоята любов

до дъно себе си събличам

и бавно влизам.

Нося само ненаписан стих.

Не ме е страх,

надявам се да стигне.

© Емил Павлов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??