11 feb 2018, 10:28

На брега на твоята любов 

  Poesía
512 0 1

На брега

на твоята любов

до дъно себе си събличам

и бавно влизам.

Нося само ненаписан стих.

Не ме е страх,

надявам се да стигне.

© Емил Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??