3.06.2009 г., 21:10 ч.

На чаша мартини 

  Поезия » Хумористична
1900 1 27

Не ставам за обичане, любими!

Спасявай се преди да те погубя.

Отпия ли от чашата с мартини -

и Бог да ти помага - ще се влюбя.

 

 

В сърцето ми сирени ще завият,

сами ще се развържат ветровете...

И страшно е, когато те открият! -

Ще минат като мълнии през тебе.

 

 

Ще легнеш болен, пот ще те избие.

Високо напрежение съм! Даже

възможно е съвсем да те убие...

Освен ако сега не се откажеш.

 

 

Че после ще се мъчиш със години...

(поне такива слухове се носят)

Затуй ухажвай други със мартини.

За мен - вода. Чрез ней не омагьосвам...

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??