7.02.2017 г., 20:11 ч.

На чаша вино 

  Поезия » Любовна
295 0 0

 

Днес, в този ден студен,

Предлагам ти на чаша вино да поседнем,

Да ти кажа колко е светът ми разрушен,

А може и във миналото да погледнем.

 

Когато виното ми беше гадно,

Когато всичко ми беше наред.

Когато го нямаше чудовището кръвожадно,

Лъжи за мен да бълва навред.

 

Май за миналото не ти се говори,

По физиономията ти личи.

Кажи ми онази какво ти стори

Не е добро - виждам го в твоите очи.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??