7.11.2005 г., 19:11 ч.

На чашка с ... 

  Поезия
710 0 2
Направи Самотата ми купон.
Житейски Страсти в миг се появиха.
Почерпиха се, даже се напиха
и шумно стана в сивия ми дом.

Омразата се хили от сърце.
Смехът полуусмивките прикрива.
Безкрайна Ревност с Грешка похотлива
в брудершафт кръстосаха ръце.

КрАхът на Надеждите е стар циник.
Рисува Бъдещето само в сиво.
Надигат бавно халбите със пиво
Обида и Вина в съдбовен миг.

Тъгата ми отпива водка скрито.
Поднасям им различни питиета.
Любовта е явно на диета...
Ще дойде ли? Дали да ги попитам?

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??