27.04.2022 г., 10:01 ч.

На цигулка свиря мислейки за теб 

  Поезия » Любовна, Авторска песен, Свободен стих
377 0 1

Страстно на цигулка свиря,
мислейки за теб!-
Как отново някой ден,
до мен усмихнат ще те видя...
Лъка нежно на струните поставям, свирейки приятна песен.
В спомените мои теб не те оставям!
Нова за нашата любов врата отварям,

чрез музиката сърцето си на теб показвам! 
Свиря тъжната ни песен...
А в душата раната плаче!
Свиря на цигулката 
песен за тебе,
а дали ти ме помниш мене?..
Всичко бих дала, 
просто да си щастлив!
Но ти скъпи, просто се усмихни.
Че когато се усмихваш красив си!

Знаеш го,нали?
Не само, защото с този прекрасен музикален инструмент,
свиря песен специално за теб!..
А защото сърцето ми отдавна принадлежи на твоята душа!
Сега да ме прегърнеш е твоя ред!
Ще те чакам времена безчет!...

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??