1.12.2010 г., 12:28 ч.

На душата ти 

  Поезия » Любовна
747 0 1

Винаги, когато затворя очи –

дали когато заспивам,

или само за миг,

потъвам в необятността

на две сини езера –

прозорците към твоята душа...

И колко хубаво ми е да общувам с нея –

тя е любяща и силна,

обвита с кристална чистота,

тя цялата отразява

във всички нюанси моята душа...

С нея естествено се сливам

и нашите атоми се припокриват,

превръщат се във фотони светлина

и светим заедно в тъмнината

като двойна звезда...

Заедно унищожаваме самотата

и политаме

на златно-сребърните крила на любовта

към вечността...

 

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??