Днес на двора сме се събрали
само весели другари. Дени на
един крак подскача, Веско е вратар
на мача. Снежи весело си пее, Симо
тихо ù се смее.
Аз пък, като най-игрив пакосник,
съм най-велик. Топката на Лили
взех и я спуках с кеф. До зори ще
играем интересни неща, знаем.
Тук на двора е рай и игрите са безкрай!
© Мадлена Лозанова Всички права запазени