28.01.2009 г., 22:20 ч.

На дъното 

  Поезия » Друга
618 0 2

 

На дъното на язовира, в което

ти си пуснал стръв, ще намериш

само болка и много мъст.

Там никога няма да "кълве".


Въдицата празна ще намираш,

както остави празно моето сърце.

Oт яд и злоба стръвта не можеш да подбираш,

сам ти си стръв в нечии ръце.

 
    На дъното на синьото море

ти хвърли котва,

а някога търсеше мечтани брегове

и залитна в грешната посока.

 
    На дъното в моята душа е празно,

ти изхвърли спомена за мен,

сега не ти ли стана ясно,

че ти самият беше заблуден!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??