3.07.2009 г., 0:26 ч.

На дъното 

  Поезия » Друга
514 0 3


На дъното


Очи отваряш - виждаш тъмнина,
оглеждаш се - навсякъде е мрачно
и викаш ти, а само тишина
до теб успява да проникне бавно.

Протягаш, молещ се с трепереща ръка,
с надежда някой да те хване,
но знаеш - няма смисъл във това,
пусто е и само болка ще докоснеш.

И гневът пробужда се дълбоко в теб,
сълзи напират в уморените очи,
ала отеква глас, дори и доста слаб,
повтаряйки "Бори се ти, бори!"


27.02.2009

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • красиво стихотворение, Мими! Вдъхновява!
  • Много е хубаво и много завладяващо!
  • Много силно! Едва ли има някой, който да не е изпадал в такова състояние. Но "Бори се ти, бори!"
Предложения
: ??:??