Останала шепичка вятър
и костилки от вишни
на дъното на земята.
Всички са си отишли.
Дебне дяволче в думите
да нахрани ехото
с всичките ми безумия
и така му е смешно.
Ти не дочувай измислено!
Ако не знаеш - питай.
Само голата истина
за сърцето магнит е.
Но ще е редно да знаеш,
нелепото се изрича.
Другото е удавник
в сянката на очите.
в сянката на очите." Много добро!