2.06.2019 г., 23:46 ч.

На една много желана жена 

  Поезия » Любовна
403 3 0

 

На една много желана жена

 

Събличах те в съня си много нощи,

целувах с устни тялото ти аз!

А ти повтаряше ми: още, още!

Повтаряше го тихо с нежен глас.

 

Прегръщах те безумно, до полуда!

Изгаряха ме твоите очи!

Не искам да прегръщам нощем друга!

Обичаната искам да си ти!

 

Единствената, истински желана

до болка! Всяка нощ и всеки ден!

Сънувана, очаквана, мечтана!

Щастлив съм аз когато си до мен!

 

В съня си всяка нощ ще те събличам,

ще те целувам, ще те любя аз!

Не искам друга! Само теб обичам

с най-истинска любов и мъжка страст!

 

02.06.2019 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??