16.08.2019 г., 20:43 ч.  

На една приятелка 

  Поезия » Любовна
360 0 0

На една приятелка

 

За тебе пия болката да спра!

Душата ми е пълна и прелива

от празни думи, фалш и от лъжа!

А много исках ти да си щастлива!

 

Ще преживея някак си това

но болката едва ли ще престане?

Нощем ще е с мене във съня,

денем пак във мене ще остане!

 

Исках те! Обичах те! А ти

тръгна без дори да се сбогуваш.

Имаше в очите ти сълзи,

но не знаех пак ли се преструваш?

 

Както и да е! Това е май

краят на несбъднато начало?

За теб не знам! За мен е тъжен край!

И за сърцето ми за тебе зажадняло!

 

16.08.2019г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??