5.07.2020 г., 17:43 ч.

На една ръка разстояние 

  Поезия » Любовна
824 1 4

Вселената е необятна,

звездици много сте в небето.

Зареях поглед и се питам,

коя е твоята, любими.

 

Пътува вечно тя към мен,

и в сънищата ми ме гали,

и спомени събужда нежни,

отново огъня разгаря.

 

След дългата безкрай раздяла

сърцето все за тебе бие.

Дали отново ще се срещнем

Вселената едничка знае.

 

 

 

© Neli G Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ви благодаря за хубавия прием!
  • Звездите сочат пътеката на живота и любовта!
  • Красиво посвещение.
  • Ще се срещнете! Със сигурност! Толкова топъл стих...💖
Предложения
: ??:??