14.01.2010 г., 18:05 ч.

На екс 

  Поезия » Хумористична
690 0 16

Келнер!

Я ела до масата!

Сипи ми от онова,

как му беше името?

Опс, отлежало шотландско,

- сетих се.

Ако ли нямаш от него, дай

по... бургаска мускатова.

Свършила в листата?! Стига бе!

Дай тогава по бира,

че очите ми спират се

и се лутат по празната чаша.

Жадна съм! Плаща!

Пие ми се, човек!

Дай една бира уста да разквася.

Поне за нея не трябва лед!

Ледът ще си сложа на челото,

а изпия ли бирата,

ще искам и още.

Кеф!

Оле, след туй ще пада

голяяямо театро!

На екс!

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??