Като слънцето - винаги усмихната,
като птиците - свободна,
винаги засмяна и приветлива -
да, това е тя.
Като малко дете невинна
и като него наивна,
винаги добра -
да, това е тя.
Като цвете нежна и красива,
чувствителна, ранима,
но и като теленце твърдоглава -
да, това е тя.
На нея можеш да се довериш
и всичко да ù споделиш;
тя винаги ще е до теб,
тя винаги ще е със теб.
Аз винаги ще помня
тези 6 букви, тези 5 срички
и твоя образ, милия,
скъпа ми "Емилия".
© Диана Всички права запазени