25.06.2008 г., 6:06 ч.

На Г. Г. 3 

  Поезия » Любовна
567 0 4
Усещане за лекота и слабост,
вцепенена гледам те от там
и размеквам се от твойта благост -
просто снимка зад екран.

Нереален и застинал образ,
впит е в мен с отровен чар.
Сега стои без капка израз
да напомня за човека стар.

Картини други в мен нахлуват,
като лента преповтарям всичко.
На тебе моите светива робуват
и убиват ми достойнството едничко!

Сякаш две лица у мен говорят -
те нашепват ми неща различни.
Два копнежа в мен се борят,
отчуждават ме от всички.

Все към теб ме дърпат те,
от омраза, от любов безбрежна
и сърцето ми без жал дере
безразличието, топлотата нежна!

Аз те чакам вечно твоя!
Ръка протягам, моля те!
Моля те, върни покоя!
Върни ме в своето сърце!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво,супер е!
  • Браво!!!
  • страхотно добро...гледаме образа на любимия и по бузите ни се стичат горещи сълзи,напомнящи ни,че може би в този жесток свят има смисъл и той е да обичаш.винаги съм намирала себе си в стиховете ти...невероятно добре пишеш и се изразяваш...поздравления и една сърдечна прегръдка!
  • Харесва ми! Поздрав!
Предложения
: ??:??