3.05.2009 г., 21:02 ч.

На глас (не) мога... да обичам 

  Поезия
641 0 1

На глас името ти няма да изричам -

от говорене съм цялата в рани.

Стига с тази нежност.

Дълго време я отричах -

от толкова прегръщане

пръстите ми са издрани.

 

 

Не искам лек!

Не ми е нужен!

Отдавна заразих се -

с твоя вик.

За другите, ако трябва,

нека бъда чужда.

Аз с теб искам да остана.

Само...

още миг.

 

 

На глас няма да кажа,

че те обичам -

от толкова думи устните болят ме...

Любовта ми не е за изричане,

тя е тайна сила, скрита помежду ни.

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления!Получило се е невероятно.Имаш една оценка 6 от мен.
Предложения
: ??:??