На глас името ти няма да изричам -
от говорене съм цялата в рани.
Стига с тази нежност.
Дълго време я отричах -
от толкова прегръщане
пръстите ми са издрани.
Не искам лек!
Не ми е нужен!
Отдавна заразих се -
с твоя вик.
За другите, ако трябва,
нека бъда чужда.
Аз с теб искам да остана.
Само...
още миг.
На глас няма да кажа,
че те обичам -
от толкова думи устните болят ме...
Любовта ми не е за изричане,
тя е тайна сила, скрита помежду ни.
© Инна Todos los derechos reservados