23.09.2009 г., 23:30 ч.

***на И. 

  Поезия » Любовна
658 0 1

Подирих бряг в други очи...

Топлинка за душата...

Намерих... Недей ме вини -

спасение от самотата...

Бряг подирих при други ръце,

които даряват ме с ласки...

Мъничко обич дирех поне

в нашите мигове кратки...

Днес се оглеждам в други очи...

Намирам подслон за душата...

Тръгнах си... Щастлив ли си ти?...

Прегърнал до болка пак самотата...

... Бряг намерих при други очи...

... Знаеш ли как боли?!...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??