15.06.2007 г., 23:52 ч.

на И 

  Поезия
614 0 1
Аз искам тебе да намеря
сред цвят на щастие и смях!
Не искам никога да вземаш
сълзи от низост и печал!

Любов приемай и раздавай.
С усмивка почвай ти деня.
Но никога недей забравяй
Детето в твоята душа!

И чист и искрен, изправи се
в битка с този свят жесток.
Оръжие да бъде добрината,
за щит приятелска любов!

© Плами Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??