22.02.2018 г., 14:44 ч.

На инат 

  Поезия » Свободен стих
564 0 0

Буря бушува в мен откакто се помня,

и емоциите си не мога да укротя.

Оставих сърцето ми само да решава,

и да намери своята съдба.

 

Преживявам всичките възходи и падения,

с цялото си тяло и душа.

Сълзите си никога не сдържам,

сами решават кога да потекат.

 

Позволявам си често да се смея,

и винаги съм влюбена в света.

Колкото и черен да изглежда,

на инат ще успея да го победя.

 

 

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??