Буря бушува в мен откакто се помня,
и емоциите си не мога да укротя.
Оставих сърцето ми само да решава,
и да намери своята съдба.
Преживявам всичките възходи и падения,
с цялото си тяло и душа.
Сълзите си никога не сдържам,
сами решават кога да потекат.
Позволявам си често да се смея,
и винаги съм влюбена в света.
Колкото и черен да изглежда,
на инат ще успея да го победя.
© Мария Величкова All rights reserved.