24.12.2007 г., 10:58 ч.

На истинската ми любов 

  Поезия » Любовна
1043 0 3
Срещнах те, ти се усмихна,
а аз се влюбих.
И тогава чудо стана,
сърцето ми за теб се събуди
и желае вечно с теб да остане.

Преди теб аз много страдах,
изпитах и болка, и мъка, и тъга,
и сега ако без теб остана,
не ще повярвам вече в любовта.

Но днес денят отново ми е мил,
защото си ти до мен.
И така ще бъде отново и отново,
с теб е светъл всеки ден.

Твоята любов ми дава сила
да се усмихвам, да се смея, да живея
и всяка твоя дума ми е мила,
и за всяка твоя ласка аз копнея.

ОБИЧАМ ТЕ - за мен си всичко -
и слънце, и въздух, и вода,
ти си моята красива приказка -
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА!!!

© Ваня Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ОБИЧАМ ТЕ - за мен си всичко -
    и слънце, и въздух, и вода,
    ти си моята красива приказка -
    БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА!!!
    Много,много ми харесва!!!Поздрави и прегръдка от мен
  • Дано дълго да си героиня от тази приказка-желая ти го от сърце!ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА БЪДНИ ВЕЧЕР И КОЛЕДА!
  • Пази тази приказка!
    Весели празници!
Предложения
: ??:??