29.08.2009 г., 22:57 ч.

на Ива 

  Поезия
794 0 6


Приспах децата неродени,
скатах набъбналия стих
и две - три рими разранени
във чаша вино разредих.

Дими последната цигара
и чувам как пристига влак -
мъглата тромаво разпаря
с един въпрос и много страх -

по теб: Дали си се качила??
Мълчи нощта! Кърви без звук!
Кажи! Нима си подарила
децата ми на някой друг??


2002 г.

© Светослав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??