30.05.2009 г., 17:43 ч.

На Ж. 

  Поезия » Любовна
652 0 3

                                         В зеленото море на две очи

                                         се дави моята  невинност нежна.

                                         Да я спасявам?! Късно е... уви!

                                         Потъна  в изумрудената бездна...

© Мирабел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??