5.07.2018 г., 9:14 ч.  

На жена ми и на дъщеря ми 

  Поезия » Философска, Бели стихове
858 0 1

На жена ми и на дъщеря ми

 

И всеки ден във моята молитва

благодаря на Бог, че имам теб и нея,

че още ви прегръщам и целувам,

че ви докосвам и че ви разсмивам...

 

А Господ всичко нужно подарил ни е!

И слънце! И надежда! И любов!

Това е всичко, от което се нуждаем!

А другото е дяволски ненужно!

 

Проблемите изчезват след споделяне...

Навярно Бог така го е измислил...

И всичко, от което се нуждаем,

е любовта и детската усмивка!

 

00:13

04.07.2018

© Манол Манолов Всички права запазени

Благодаря за помощта! Извинявам се още веднъж!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??