2.06.2006 г., 12:10 ч.

На кръстопът 

  Поезия
835 0 4

На кръстопът душата ми се озова
и няма страх по-силен от това,
с мъгла безкрайна във смъртта си да се слееш
или живот изгубен вече да живееш.

И чувствам само тежка празнота,
с която нямам сили да живея,
аз искам да си върна любота,
дори и в адска болка след това да тлея.

И по-добре от спомени да се раздираш,
да чувстваш как от любовта умираш,
отколкото да позволиш на самотата
безчувственост да влива във душата.

На кръстопът душата ми се озова
и там с безкрая ще се слее,
защото тя смъртта си не избра,
дори да знае, че не може да живее...

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??